woensdag 16 januari 2013

Boeiende WIJNREIS naar de Bordeauxstreek

wijn zien, ruiken, voelen en proeven
Praat je over zuid-west Frankrijk, dan praat je over druiven en wijn.
Als je in de omgeving van Domaine la Fontaine rijdt, word je soms overvallen door de uitgestrektheid van de indrukwekkende wijnvelden: Médoc, Saint Émilion, Entre Deux Mers, Fronsac, Pomerol, Côte de Blaye, etc. Een regio waarin grenzenloze mogelijkheden zijn om je te verdiepen in de wereld van de WIJN.
Naast het druivenoogst-arrangement dat we al enkele jaren organiseren (eind september), heeft Domaine la Fontaine een tweede arrangement samengesteld ‘Boeiende WIJNTRIP naar de Bordeauxstreek’. Een Arrangement waarin je meer te weten komt over de wereld van de oenologie en vinologie. 

Les op een heuse école du vin, een bezoek aan een van de prachtigste chateaus van de regio, werken in de wijngaarden en een rondleiding bij een bottelarij.

te bezoeken tijden de wijnreis
Wijnvelden Médoc


Kortom, met een berg aan nieuwe kennis, ervaringen en prachtige herinneringen keer je weer huiswaarts.
Tijdens het verblijf wordt er gegeten in authentieke franse restaurants, bij Domaine la Fontaine, of bij een pick-nick op een idyllisch plekje. Van een uitgebreid 3 gangen-diner tot een avondje tapas. Uiteraard zullen tijdens deze maaltijden passende wijnen geschonken worden.

Alle info over dit arrangement vind je op: ARRANGEMENTEN DOMAINE LA FONTAINE


Geen opmerkingen:

Een reactie posten